Reklama

PROJEKTE AKTUALE NE KETO PROGRAME

Me zgjedhjen e nje kursi, ju jo vetem qe do te perfitoni njohuri teorike dhe praktike per profesionin tuaj. Por qendra jone ju mundeson Certifikate te njohur nderkombetarisht.

Trajnim per ndertimtari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *